Младият нападател на ЦСКА Кирил Десподов коментира равенството на тима срещу Левски - 2:2.

Той изказа мнение, че "сините" не са показали нищо особено и са разчитали само на статични положения и на отбраната си.

Зрелище с четири гола си спретнаха Левски и ЦСКА

"Не знам защо не успяхме да победим, не успяхме да отбележим повече голове," обясни той. "Гледахме да атакуваме, не знам да е имало връщане."

"Надяваме се да скъсаме негативната серия. Кофти е. Ако някой ми каже, че Левски днес е играл футбол, аз съм космонавт," смело се изказа Десподов.

"За мен те нищо не показаха. Чакаха отзад. Само да не им вкарат гол. След мача се радваха, все едно са победили с 5:0," продължи той. "На 100% ние заслужавахме повече да победим."

"На дерби да излезеш и да се браниш 90 минути, ти си гранд, не може да играеш така. Но те си знаят, днес им се получи," каза още Десподов.

"Няма никакво напрежение. Треньорът така е решил, за да не играя, нямам проблеми с него, раздавам се на всяка тренировка, надявам се, да се върна там, където бях преди", коментира още нападателят, влязъл като резерва през второто полувреме..

"Трябва да си изчистим играта, трябва да не прибързваме при атаките, в последните 15 минути прибързвахме, в игра не е само Фернандо Каранга, играят 11 човека", допълни той. "Не мисля, че без Каранга не можем."

"Надиграхме Левски, те не показаха нищо", коментира още младият футболист на "червените".