ЦСКА няма да продава никого и това ще е отборът, който ще стартира шампионата. Това разкри лично наставникът на "червените" Стамен Белчев пред DIEMA SPORT и по този начин сложи точка на спекулациите, че асът на отбора Антон Недялков ще отиде в турския Коняспор.

"Привлякохме добри футболисти, идват от грандове, ще бъдат полезни. Тиаго изостана малко, както и Енрике. Всички нови обаче са класни попълнения и в най-скоро време ще покажат истинските си възможности. За Антон Недялков е несериозно да се говори за такива суми, няма да има изходящи трансфери, поне на този етап от сезона", заяви Белчев.

Той коментира подготовката на отбора до момента и сподели, че е доволен от видяното и според него "червените" вече са готови за първия си мач. Той ще е тази събота срещу Славия.

ЦСКА картотекира 27 футболисти за новия сезон

"Това, което постигнахме миналия сезон беше добре, но вече е в историята и сега започваме на чисто. Трябва да търсим постоянство, това е много важно. Отборът вдигна изискванията, феновете имат по-високи очаквания и ние трябва да ги оправдаваме. А това ще стане с много дисциплина."

"Притеснение няма, сигурен съм в момчетата, знам какво могат. Не искам да говоря празни приказки и да давам празни обещания. Мога да обещая, че аз и екипът ми ще работим 100%, за да сме на нивото от миналата година и да надграждаме. Трябва да сме по-добри , за да изпълним целите."

Дора Милева: Нямам обяснение защо победителят в търга обжалва

"Славия е един от младите и добри отбори в групата с амбициозен треньор. Няма да ни е въобще лесно в този мач. Играят агресивно, ще приемат играта в собствената половина и ще разчитат на контраатаки. Но се надявам с търпение и дълго владение на топката да се справим и да вземем победата", сподели Белчев.

Той направи ретроспекция на контролите по време на подготовката, като в нея ЦСКА записа само победи, при това срещу някои престижни съперници като руския гранд Зенит.

"Всяка една победа е добра и дава самочувствие. Като си футболист на ЦСКА, трябва да си уверен и да знаеш какво можеш. Отборът е готов, резултатите в контролите показаха това. Резултатите в тях не бяха най-важното, но всяка една победа е добра. Има още неща, които трябва да изчистим като детайли, за да сме 100% подготвени, но всичко е наред."

"Най-важното е да имаме постоянство в играта,. Трябва да имаме търпение и спокойствие вътре на терена. Това идва с много работа, с добрия синхрон. Трябва да продължим в тази насока и да изчистим грешките, които допускаме", сподели още Стамен Белчев.