Ръководството на ЦСКА продължава с кампанията „С деца на мач“ и за дербито с Левски в събота. За това съобщиха от клуба в официалния си сайт.

Сблъсъкът между „сини“ и „червени“ е в събота от 17 часа на националния стадион „Васил Левски“. Двубоя може да наблюдавате пряко в ефира на DIEMA SPORT, онлайн на PLAY DIEMA XTRA, а в Gong.bg може да намерите всичко най-интересно около дербито.

Ето какво пишат от ЦСКА:

„Скъпи малки армейци,

кампанията "С деца на мач" продължава и на мача с с Левски. Двубоят от десетия кръг на Първа лига е в събота (29 септември) от 17:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влязат в буферната зона между секторите "А" и "Г" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията.

Билетът е за сектор "А", но със стойността на  билет за сектор "Г" - 10 лева. Билети на придружителите ще бъдат продавани от организаторите на кампанията на място пред Топката.

ПРИДРУЖИТЕЛИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАТ БИЛЕТИ ОТ КАСИТЕ.

Всички желаещи трябва да бъдат на централната алея пред Топката на "Армията" най-късно в 16:00 часа, откъдето заедно ще се отправят към стадиона.“

Още по темата:

Важна информация за феновете на ЦСКА и Левски