ЦСКА и Берое се изправят един срещу в двубой от последния 36-ия кръг на Първа лига в първата шестица. 

Може да проследите срещата в неделя (20 май) от 20 часа в ефира на DIEMA SPORT,  GONG PLAYPLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио, както и минута по минута с Gong.bg.

Двубоят е протоколен за "червените, а в същото време Берое трябва да се бори за победа и да се надява на издънка на Левски срещу Верея, ако иска да стигне до третото място и бараж за евротурнирите.

И в двата отбора кадровите проблеми преди двубоя са доста сериозни. За ЦСКА в лагерата са Фернандо Каранга, Георги Китанов, Александър Дюлгеров, Укра и Станислав Манолев. Трима от чуждестранните футболисти – Рубен Пинто, Тиаго Родригес и Едвин Джеси пък получиха разрешение да излязат по-рано във ваканция. Така наставникът Христо Янев нямаше друг избор, освен да посегне към младите таланти в клуба. Така шанс получиха Валентин Антов, Никола Борисов, Джулио Чарлов, Даниел Йорданов, Николай Янков и Иван Митрев.

ЦСКА взе шестима юноши в непълната група за Берое

За Берое Педро Еуженио, Павел Виданов, Веселин Пенев, Драгош Фирцулеску, Иван Бандаловски и Антон Карачанаков са с различни здравословни проблеми. Александър Томаш дори не успя да попълни групата си и заминава за София със 17 футболисти, сред които доста юноши. Камен Хаджиев е наказан за двубоя, а Карлос Охене се завръща в тима след наказание.

Берое с много кадрови проблеми за ЦСКА