Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски смята, че тимът му трябва да бъде по-търпелив на терена. „Червените” се наложиха с минималното 1:0 над Славия, но играта на възпитаниците на Стамен Белчев бе доста колеблива, което предизвика недоволство и у феновете.

Тиаго върна ЦСКА на победния път, Славия затрудни

„Много разконцетрирани бяхме. Особено през второто полувреме отсъпихме изцяло инициативата. Дори можем да се радваме, че не допуснахме гол”, призна Чорбаджийски.

„Трябва да сме по-търпеливи, да изграждаме атаките си, какъвто е нашият стил и да вкарваме повече голове. Определено се вижда неувереност. Не знам дали това се дължи на умората, тъй като през седмицата играхме с Ботев Враца. Трябва да коригираме липсата на желание у нас”, допълни той.

Каранга: Напрежението ни изигра лоша шега

Защитникът е категоричен, че отборът е готов за битка срещу Лудогорец и се надява ЦСКА да запише първа победа срещу съперника.

„Очаквам да отидем да се сбием и по-добрият до победи. Лудогорец играе отворен футбо. Това нас ни устройва. Надявам се да излезем пределно мотивирани и да запишем първа победа срещу тях”, заяви той.