Португалецът Тиаго Родригес за пореден път измъква ЦСКА в завързан мач. След като наниза две попадения в мача с Левски, сега той отбеляза и единствения гол за успеха с 1:0 над Славия, който беше изключително труден.

Логично, офанзивният футболист на "червените" беше избран за Играч на мача и получи бутилка шампанско от читателите на GONG.BG. Той сподели задоволството си именно от успеха, а не заради личните си изяви на терена.

Тиаго върна ЦСКА на победния път, Славия затрудни

"Резултатът е в наша полза, направихме всичко възможно да бием и това, което се случи накрая беше победата, това е важното. Трудно беше, имаме възможност да вкараме още голове, но не успяхме", заяви Тиаго Родригес пред DIEMA SPORT.

"По-трудно стигнахме до този успех, но и тези три точки са сладки, трябва да ценим и такива победи. Да се побеждава винаги е по-добре, отколкото да стигаш само до равенства. Увеличава се увереността ни и оттук-нататък мислим само за победи."

"Обичам да играя, няма значение дали вкарвам голове, или правя асистенции. Най-важното е отборът да побеждава и точно това се случи в този мач", завърши португалският ас на "червените".