Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски сподели впечатленията си от приятелския мач срещу Царско село, който червените спечелиха с 2:1.

ЦСКА надви Царско село преди старта на шампионата

"Хубав мач. Оспорван. Имаше грешки и хубави неща. Важното е да грешим сега в контролите, а не в официалните мачове. Надявам се да на грешим, когато трябва и всеки да си извади поуката”, каза Чорбаджийски.

 „Има умора в нас. Ще трябва да намерим ритъма. Според мен няма отбор в момента, който да е в отпимална форма в момента. Първите мачове от първенството всички отбори ще се напасват. Очаквам изненади навсякъде с оглед състоянието на всички тимове. Били сме в тежки подготовки всички отбори. Надявам се обаче да сме свежи другата събота за мача с Верея”, коментира още футболистът.

Белчев: Има още какво да се желае

Чорбаджийски коментира, че новите попълнения се адаптират бързо и всички се надяват те да допринесат за развитието на отбора.

„Новите момчета се представят задоволително. Доста бързо се адаптират в отбора. Опитваме се и ние да ги интегрираме. Надяваме се да допринесат положително”, заяви той.

„Нямах представа, че е имало някакъв интерес към мен по време на зимния трансферен прозорец. Научих от вас, медиите. Ние сме професионалисти. Всеки ден се пише за нас какво ли не и то най-вече неверни неща. Така, че не мога да коментира”, разкри Чорбаджийски.