Големият герой на ЦСКА в дербито с Левски беше едно от новите попълнения Тиаго Родригес. Португалецът наниза и двете попадения в мрежата на Божидар Митрев за равенството 2:2 и затова беше избран за Играч на кръга. 

Това беше трети пореден хикс на "червените" в шампионата. Тази серия не просто ги лиши от аванса им пред шампиона Лудогорец, но и те вече изостават доста от "орлите" и не могат да си позволят повече издънки. 

Голмайсторът на ЦСКА: Бих играл в Турция

"Благодаря за наградата, но тя е и на съотборниците ми. Този приз ни дава увереност да продължим да преследваме целите си. Да, тези три поредни равенства не влизат в плановете ни, но дори и Барселона губи точки, както виждате."

"Остава ни само да вдигнем главите и да се върнем на пътя на победите. Изоставаме от Лудогорец, но и те ще губят точки. Мислим сега за мача със Славия и чак след него ще се готвим за битката с Лудогорец", сподели Тиаго Родригес. 

ЦСКА обявява нов партньор в петък

Заради изявите му с червената фланелка веднага се заговори за интерес към него от чужбина и евентуален трансфер още през зимата. Засега обаче португалецът не мисли за продажба, а иска да се концентрира върху изявите си у нас. 

"Мисля само за ЦСКА. Имам договор за още година и половина и смятам да го изпълня. Ако един ден се появи оферта, ще го обсъдим с ръководството и ще видим. Засега няма нищо", сподели Тиаго.