ЦСКА намери своя голмайстор в лицето на Фернандо Каранга, но може да го загуби в посока Турция. Поне така си личи от думите на самия футболист, който обяви, че би играл в южната ни съседка, макар че не постави срок кога му се иска това да се случи. 

Бразилецът беше избран за номер едно през септември заради страхотните си изяви през въпросния месец, в който не спираше да къса мрежите на противниците. През октомври обаче това му се случва все по-рядко, но не му пречи да е основен играч на "червените". 

Новият в ЦСКА ще взима огромна заплата, твърдят в САЩ

"Бих играл в Турция. Имам много приятели там, които ми казват само хубави неща за тази държава и с удоволствие бих отишъл да се подвизавам там", сподели Каранга и коментира изминалото дерби с Левски. Той не се разписа в него, като изтъкна като причина добрата защита на "сините". 

"Не може да побеждаваме всеки път, не сме Барселона. Но не е приятно да се губят точки. Срещу Левски не вкарах, защото имат много добра защита. Те знаят, че ако ми оставят дори едно положение, ще им вкарам."

ЦСКА обявява нов партньор в петък

"Но когато един отбор се защитава добре, трябва да мислиш за други начини, по които да отбележиш. Все пак отборът не е само Каранга. Но този мач мина и вече мислим за следващия", сподели бразилският голмайстор и обеща радост на феновете за края на сезона. 

"И Лудогорец ще губи точки до края на сезона, това е нормално, защото такъв е футболът. Ние ще продължаваме да преследваме целите си и ще очакваме грешките им. На края на сезона феновете ни ще се радват", сподели Каранга.