Вратарят на Левски Божидар Митрев сподели, че „сините“ са изпуснали ЦСКА в дербито между двата тима. „Сините“ започнаха много лошо мача и само след десет минути игра вече губеха с 0:2. След почивката обаче, Левски показа коренно лице и вкара две безответни попадения. Тимът от „Герена“ дори бе близо до победата на стадион „Васил Левски“.

„Наистина започнахме много зле мача. Цялото полувреме не стояхме добре. Жалко, че започваме така всеки мач. На полувремето проявихме характер. През второто полувреме излязохме, за да ги победим, а не, за да не паднем с повече голове. Изпуснахме много положения. Поздравявам отбора за прекрасното второ полувреме“, сподели Митрев.

„На полувремето припомних на всички, че доста пъти Левски е обръщал ЦСКА и излизаме за победа. Вие сте видели ситуацията за дузпата. Да, докоснах Каранга - дузпа. Приемам решението на съдията. Вие сте гледали положението също.“

„Разколебан не съм бил след мача с Лудогорец, по-скоро от мен се очаква едва ли не да вкарвам и голове. Благодаря на хората, които ме подкрепиха. Така трябва да се подкрепя отбора. Бях разстроен, че Левски загуби от Лудогорец не толкова от грешката си.“

„Надявам се поведението на Левски оттук нататък да бъде такова, каквото бе през второто полувреме.

„Трябва да сме спокойни в реванша за Купата, да играем футбол и да не пазим резултата. Смятам, че ако сме концентрирани и ако играем така както през второто полувреме няма да имаме проблеми“, каза още вратарят на Левски.