Капитанът Божидар Чорбаджийски сподели пред клубния сайт на ЦСКА - cska.bg мнението си за подготовката, както и очакванията си за втория дял на Първа лига.

Защитникът заяви, че младите момчета в тима са невероятни. Чорбаджийски смята, че юношите Валентин Антов, Радослав Живков и Божидар Чуканов имат много качества и разкри, че всички останали им помагат да се чувстват добре в отбора. Той ги посъветва да не спират да се трудят неуморно, за да успеят.

"Разполагаме с невероятни млади момчетата, които имат много качества. Опитваме се да направим така, че да се чувстват като у дома си. Новите попълнения на пръв поглед са спокойни хора, които знаят какво искат и за какво са дошли тук. Надявам се както всеки един привърженик на нашия отбор да станем шампиони и на двата фронта. Без да се лъжем ще бъде адски трудно. Ако сме задружни, ако бъдем един добър колектив какъвто сме за момента, ако се държим здраво като юмрук и можем да се изправяме, когато има падение мисля, че ни чака светло бъдеще. Готови сме да станем шампиони", коментира Чорбаджийски.

"На този етап единствената ми амбиция е да съм здрав и да започна да играя отново. Много ми липсваше този един месец, в който не бях на терена и не можах да помогна с нищо на момчетата. Дай Боже лятото да се докоснем до европейски футбол!", добави той.