Николай Бодуров не скри разочарованието си от своите съотборници и показаното от тях в дербито с Левски. Той заяви чистосърдечно, че "червените" са играли еднотипно и дори призова клуба да назначи психолог. 

"Не знам, аз съм 1 от 11. Явно трябва да назначим психолог. Но не може играч на ЦСКА да играе така. Разчитаме на Господ ли да вкара, не знам на кой да вкара", заяви капитанът.

"Какво да направя? Да си центрирам сам и сам да вкарам. Еднотипни ставаме. Няма как да вкараме гол така. Ще имаме така проблеми и срещу малките отбори. Не е това, което трябва."

"Не е моя работа. Не искам да взимам отношение кой играе. Мисля, че всички имат качества да играят в първите 11. Така е преценил треньорът. Който играе трябва да дава повече от 120%. Не може да се туткаме и да имаме после претенции. Като не играеш, ще почиваш и ще играят други, които ще изядят терена. Нищо не сме си говорили, пълно мълчание. Така ще е следващите мачове. Но все пак е един мач. Трябва да победим в следващия, за да се реваншираме. Дължим им го за пореден път."

"Всеки път излизаме едно и също, искаме да сме агресивни, да пресираме, знаем, че сме добре физически, но не всеки път се получава. Стана ни като проблем в тежките мачове. Не е това, което трябва."

"Ако си имал самочувствие, една загуба не може да повлияе. Въпросът е колко бързо ще станеш", допълни Бодуров.