Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров бе болезнено откровен след поражението с 0:1 от Левски. Той отказа да се оправдава с външни фактори като според мен "червените" са си сами виновни и за пореден път разочароват феновете си.

"Те вкараха един гол, ние не можахме да вкараме. Игра на голове. Но ние днес не играхме това, което трябваше. Не мисля, че те играха кой знае какво. Но вкараха с късмет, ние не успяхме и загубихме. Пореден тежък мач не играхме това което трябва и можем", заяви бранителят.

"Гостуването в Разград, в Пловдив също нямахме положение. Като дойде сериозен мач не играем това, което можем. Не искам да деля на защита и нападение, трябва да си ударим по един шамар и да се съвземем. Тези мачове трябва да се играят със самочувствие и характер."

"Рано е, има доста мачове, и другите ще губят точки. И друг път съм казвал, трябва да се взимат по-малките мачове, дербитата са за престиж. Но преди всичко са за феновете, трябва да оставиш сърцето си на терена. Трябва да дадеш повече от 100% за победата, ако не е станало, ок, но ние не мисля, че дадохме днес сърцето си. Изцяло в наш е вината."

"Не вярвам да повлияе толкова, трябва да печелим мачовете. 3 точки са нищо. В България можеш да загубиш лесно точки навън, с изключение на един отбор с невероятни обрати. Да, за Лудогоец говоря. Но те си гледат тях, Левски си гледат тях, ние нас. Трябва всеки мач са печелим трите точки, ако не, пак ще сме втора-трета цигулка и да съжаляваме за изминалата година."

"Само победи, във футбола само победи е отговорът. Когато не победиш, няма настроение, но с победи всичко се оправя. Нека се радват."

А относно феновете на тима, Бодуров сподели: "Няма какво да кажа. Те са невероятни всеки път, те са на друго ниво в сравнение със сините фенове. Защото когато ги победихме два пъти по 3:0 започнаха тук да се бият и гонят. Нашите фенове не са на това ниво, надраснали са България в това ниво. Днес не можахме да ги зарадваме, дано се реваншираме и се надявам да ни подкрепят още."

Бранителят отказа да оправдава загубата със спорните ситуации в двубоя: "Сега гледах играта с ръка, чист удар с ръка, но не искам да се хващам за съдията. Трябва да създаваме много повече положения, мисля, че е крайно недостатъчно, за да искаме едно такова положение...съдията се справи според мен, в нас е причината изцяло не бяхме на нивото, на което трябва. Трябва да вдигаме нивото, ако искаме да спечелим нещо."