Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна, че мотивацията в тима се е променила след събитията в последните дни и оттеглянето на старши треньора Любо Пенев.

"Нищо не се променя от вчера за днес, няма как. Просто мотивацията ни може би да изиграем този мач след нещата, които станаха. За мен тези неща не са ок, но в България стават. Мотивацията ни се промени в знак на това да победим и да отговорим на всички писания", заяви Бодуров след успеха с 3:1 над Черно море във Варна.

"Това ни мотивира, тези неща последните дни, не е приятно за никой да се получават. Това е футболът и навсякъде стават."

Бодуров бе попитан и дали е очаквал нещо подобно. "Не знам, той е писал декларация, аз нямах никаква яснота, нямаше никакви индикации. Прочетохме в медиите, ние разбрахме от медиите, нямаше индикации. Това не са наши работи, това са работи между ръководството и треньора."

А относно новата ситуация и скъсяването на дистанцията спрямо Лудогорец, бранителят коментира: "Имаме директен сблъсък на Армията, дано късметът да е с нас и да излезем на първо място, но дори да стане, това нищо няма да значи."

Той бе попитан и за думите на Любо Пенев, според който има групички в отбора. "Според мен групички извън тренировъчния процес има, всеки си предпочита с кой да си движи, но на терена няма групички. Извън тренировъчния процес не мога да кажа какво става, въпросът е на терена да сме приятели и да се уважаваме."

"Не знам, не мога да ви кажа, нямаше индикации. Отпадането се отрази много тежко. Видяхте следващият мач не показахме най-доброто си лице. Това е футболът. Не мисля, че толкова е повлияло. Не знам какви са отношенията там, не мога да коментирам тази тема."