Бившият председател на Управителния съвет на Левски Георги Марков даде оптимистична прогноза за финансовите колебания в клуба пред "Спортно шоу Гонг", защото познава много добре собственика Спас Русев. Именно политикът беше човекът, който анонсира идването на бизнесмена на "Герена" преди повече от две години. 

"Не познавам кухнята в Левски откъм финансовата страна. Но познавам добре Спас Русев и съм сигурен, че във финансовата част ще се справи. Каквито и затруднения да имаме, няма да последваме ЦСКА. Мен обаче ме тревожи, че сме загубили идентичност и не приличаме на Левски." 

"В най-ранното ми детство имаше период, в който 12 години не бяхме печелили титла, но има обективни условия тогава - беше след 9-и септември, преименуваха ни по съветски модел на Динамо и т.н. Но и в онзи период играехме добре, печелехме купи. За първи път ще останем 10 години без трофей." 

"В ръководството на Левски няма нито един човек, който може да обясни нещо автентично като левскар. Със Спас Русев имаме автентични спомени с него като левскари, за 90-годишнината на клуба беше, за филма за Гунди, даде пари тогава. Той организира прием преди мача с Челси в Шампионската лига."

"Когато той дойде като президент на Левски, първият път му казах да не се захваща, защото може да налвезе в друга сфера. След три дни ми се обади и ми каза, че няма как, ще поеме Левски, защото е голямо предизвикателство", сподели Марков в ефира на "Дарик радио".