Билетите за двубоя между ЦСКА и Дунав вече за в продажба. Срещата от 23-ия кръг на Първа професионална лига е в понеделник (5 март) от 15:00 часа на Градския стадион в Русе.

Цената на билетите за феновете на ЦСКА е 10 лева и първоначално домакините отпускат 1300 пропуска за "армейците", но при по-голям интерес на стадиона ще бъдат допуснати всички желаещи "червени" привърженици, пише официалният сайт на ЦСКА.

Билетите могат да бъдат закупени от фен магазина на "Българска армия".

В Русе те могат да бъдат намерени в магазин SportLic на бул. "Цар Фердинанд" 3 /в сградата на "Здравко Чампоев" до Градските хали/. Това важи и за 3 от офисите на „Нетуоркс България" в Русе - в квартал "Възраждане" на улица "Плиска" 78 вход „Д" на блок „Мадара"; в МОЛ Русе на бул. "Липник" 121 Д; в квартал "Дружба" на ул. "Васил Левски" 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

От Дунав съобщават, че деца до 12 годишна възраст може да наблюдават мача безплатно.

Касите на стадиона започват продажбата на билети в 13:00 часа в деня на двубоя, а вратите ще отварят в 14:00 часа.

Пропуски за мача ще бъдат продавани до 60 мининути от началото на двубоя. Ако зрител реши да напусне стадиона на полувремето, ще бъде допуснат обратно след 60 минути от старта на мача. Хора с чадъри няма да бъдат допускани на стадиона, поради съображения за сигурност.