Вероятността Фернандо Каранга да премине в Бешикташ отпадна окончателно и така вече е 100% сигурно, че бразилецът остава в ЦСКА и напролет. Турците изглеждаха най-сериозният кандидат за подписа му, но се спряха на доста по-голяма звезда от него. 

Според изданията в южната ни съседка, до часове "суперорлите" ще се подсилят с нападател. И той ще бъде или бившия футболист на тима Демба Ба, или сънародника на Каранга Вагнер Лав. 

Първоначално истанбулският гранд искаше да се подсили с Ислам Слимани от Лестър, но преговорите пропаднаха. И сега усилията са насочени изцяло към Вагнер Лав, а преговорите с настоящия му тим Аланияспор са приключили успешно. 

Ако все пак нещо се провали при медицинските тестове или при последните детайли около личните му условия, на "Исмет Инюню" се завръща със сигурност Демба Ба. Така място за Каранга в отбора не остава, въпреки че според авторитетното издание "Футбол Арена", бразилецът остава в плановете за селекция, но и Ба, и Лав трябва да не бъдат привлечени.

Дори и при такова негативно развитие за турския шампион, всички усилия ще бъдат насочени към голмайстора на Бенфика Жонас, така че отиването на звездата на ЦСКА в Истанбул граничи с химерата.