Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви преди първия мач от новия сезон срещу Славия, че се надява в края на първенството „червените“ да са шампион и да вземат Купата на България.

„Армейците“ гостуват на „белите“ утре (15 юли, събота) на Националния стадион „Васил Левски“, като мачът е с начален час 21.00.

Белчев сподели очакванията си за двубоя и разкри, че противникът е добре разузнат.

„Мисля, че ни предстои един сериозен мач срещу Славия. Един отбор, който е съставен основно от българи, млади момчета, с един амбициозен треньор. По-важно е за мен какво ние ще покажем на терена. Трябва да покажем постоянство, да подходим сериозно към мача и мисля, че няма да имаме проблеми“, коментира Стамен Белчев пред клубният сайт на ЦСКА и продължи:

„Наблюдавахме ги в контролните срещи, имаме представа за всеки един отбор. Очаквам Славия да играе по-затворено и да използва ситуации на контраатака, но като цяло очаквам нашият тим да играе добре.“

Основен футболист на ЦСКА пропуска старта на сезона

„Мисля, че са освежени след програмата ни на лагера в Трявна и са готови за началото на първенството. Проблемът е с Антон Недялков, който ще е извън групата, за да няма усложнения. Не само този мач, а всеки един е важен за ЦСКА. Във всеки ще опитаме да излизаме максимално концентрирани. Очаквам един дисциплиниран отбор през цялата година, постоянство и израстване в сравнение с нивото, на което бяхме“, заяви още треньорът на ЦСКА и добави:

„В ЦСКА винаги има напрежение. Щом има напрежение, значи има цели. Тук целите винаги са високи. Имаме добри футболисти и колектив, и трябва да го покажем в мачовете.Новите се адаптират. Очаквайте в най-скоро време да покажат най-доброто, на което са способни. Винаги искам още и още и дори, когато побеждаваме търся слабите места. Има още много какво да се изчиства в играта на сезона.“

„Не искам да мисля за други неща, а да съм концентриран върху работата и отбора. Работим за това да станем шампиони и се надявам да имаме постоянство, а накрая на първенството да бъдем шампиони и да вземем Купата“, завърши Стамен Белчев.