Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че очаква трудно гостуване на Берое в Стара Загора в мача от 7-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в събота от 18:45 часа и ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY, GONG.BG и на честотите на Дарик радио.

ЦСКА замина с група от 20 футболисти за Стара Загора

“Берое е един от отборите, които играят атакуващ футбол. Това, че ще играят срещу нас пред собствена публика е в тяхна полза, но ние трябва да се справим. Имаме информация за силните и слаби страни на противника. Надявам се да намерим най-добрия подход и правилния път към вратата на Берое. В момента най-важното е да запазим постоянството и настроението в играта”, каза Белчев пред сайта на CSKA.BG.

“Добре е за бъгларския футбол, когато отборите излизат на терена, за да се надиграват. Само по такъв начин отборите имат възможност да израстват, както е Европа и по света”, допълни той.

“Настроението в ЦСКА е приповдигнато. Ние сме здраво стъпили на земята. Знаем, че ако във всеки мач, не подходим максимално концентрирано и няма мотивация в отбора, не ни очаква нищо добро. Надявам се да победим и в този мач”, призна наставника на “червените”.

“Един от проблeмите е контузията на Симао, която вече трае доста време. Стойчо Атанасов също отпадна от групата поради контузия. Милчо Ангелов не е напълно възстановен, но за него ще преценим в последния момент дали ще попадне в групата или не”, каза още Белчев.

Жребият за Купата: жега под тепетата и наглед лесни задачи за грандовете

В четвъртък бе изтеглен жребият за Купата на България. В първия мач ЦСКА се изправи срещу тима на Несебър. 

“В интерес на истината отборът на Несебър не го познавам добре. Знам, че направиха нов отбор с нов амбициозен треньор. Ще го разузнаем със сигурност и ще подходим с нужното внимание към този мач. Няма да има подценяване и не смятам да пестя футболистите за първенството”, завърши старши треньорът на ЦСКА.