„Изводите, които могат да се извлекат са такива, че хората, на които трябваше да дадем повече игрови минути – това, което показаха не е това, което на мен ми се иска. Най-вероятно, да, Бланко ще замести Каранга. Той работи много в тренировъчния процес. Някой много трудно ще запълни празнината от Каранга, но ще направим всичко възможно”, коментира старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след контролата със Струмска слава, която „червените” загубиха с 2:3.

Втородивизионен тим надви ЦСКА в контрола

„Каранга и щъркелите бяха основните теми. Казах и преди, няма нужда от тази истерия около Каранга. Това, което някои целяха, го постигнаха. Аз не оправдавам Каранга, в никакъв случай. Не ме разбирайте погрешно. Имах разговор с него и преди мача, и след мача с Левски. Мисля, че това, което прави като жестове – нищо лично против никой няма. Просто е плод на емоцията в момента, в който е вкарал гол”, заяви още Белчев, а по повод жестовете на Каранга и наказанието на играча, треньорът каза:

„Не два пъти. Много пъти го е правил това. През миналата година може би комисията, която сега се самосезира или имаше жалба не знам, не мога да разбера защо по-рано не взеха мерки. Явно тогава на никой не пречеше. Явно сега на някой пречи. На мен ми се иска да не бъдем зависими от нито един футболист. Да, Каранга върши страшно много работа, както всеки един футболист. Надявам се да се справим без него. На кого пречи? Не искам да коментирам. Може би на конкурентите. Имаше и други мачове, в които го правеше и интересното е, че тогава не го наказаха, а сега го наказаха. Това ми е интересно.”

„Да, гледах разбира се контролата с Босна. Не искам да коментирам. Има си колегата Хубчев, ако еши да коментира той, това е нормалното. За мен ще запазя изводите”, сподели Стамен Белчев, а попитан за състоянието на Укра, специалистът сподели:

„Според мен един много опитен футболист, но му трябва още време, за да влезе във форма.”

„Надяваме се да работим още много и да подобрим състоянието си. Всички мачове са важни. И срещу Верея, и срещу Лудогорец дават три точки, така че не можем да избираме мачовете”, завърши Белчев.