Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи обзор на приключилия днес лагер в Австрия. Той сподели, че е изключително доволен от старанието на футболистите, условията за подготовка и изиграните контролни срещи.

Белчев заяви, че зимните попълнения в отбора вече показват сериозно израстване, а колективът е на много добро ниво.

Свършихме добра работа по време на целия лагер. Имахме добри противници. Доволни сме аз и целият щаб. Няма как да не бъда доволен от резултатите и от играта. Имахме ограничен брой футболисти. С малки изключения съм доволен от влагането на футболистите.

Трифон Попов: Чакаме яснота по участието ни в Лега Европа

"Колективът ни е добър. Футболистите, които дойдоха през зимата показват израстване и се адаптират към нас. Надявам се да продължим в този дух и не трябва да се ограничават с това, което до момента. Трябва да си поставят високи цели и да ги преследват с много работа", коментира Стамен Белчев пред клубния сайт на ЦСКА.

ЦСКА се прибира в България днес

"Ние бяхме изготвили програмата с това, че ще участваме в Лига Европа. Надявам се да не е нарушена и да изчистим още някои детайли. Не трябва да се заблуждаваме, чака ни още много работа. Нашата дейтвителност е друга и ще трябва да се настройваме на друга вълна", продължи Белчев и добави оше:

"Когато имаме възможност да вземем добър футболист мисля, че не трябва да отказваме. Конкуренцията ражда качеството. Не трябва да се ограничаваме с това, което имаме. Предизвикателствата пред ЦСКА са големи."

"Да, в ЦСКА наистина целите винаги са готови. Футболистите мисля, че вдигнаха летвата с играта, която показаха. Трябва да имаме постоянство. Мисля, че сме готови да станем първи", каза Стамен Белчев.