Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че малките детайли ще решат крайния развой в двубоя от четвъртфиналите за Купата на България срещу Лудогорец. Наставникът на „червените” е убеден в доброто представяне на тима си по време на мача в четвъртък с оглед последните няколко срещи между двата тима.

Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORTGONG PLAY, на честотите на Дарик радио и минута по минута на GONG.BG.

„Настроението е добро. Приповдигнато е след последния мач, но ние трябва да останем здраво стъпили на земята. Напълно осъзнавам, че мача с Лудогорец утре няма да има нищо общо  с последния, който мина с Берое”, каза Белчев пред клубния сайт на "червените".

Марков представи нов спонсор и отсече: ЦСКА е фаворит срещу Лудогорец

„Разговаряхме с футболистите, като ги предупредихме, че мачът ще бъде труден. Зависи от нас, разбира се, как ще подходим. Очаквам да покажем едно добро лице и така за края на годината да зарадваме нашите фенове, които съм сигурен, че утре ще ни подкрепят преди коледните и новогодишните празници”, допълни той.

„Няма никакви притеснения.  От както аз съм начело, Лудогорец никога не ни е надигравала. Само последният мач беше положителен за нас като резултат, но във всички мачове смея да твърдя, че стояхме добре и ги надигравахме”, категоричен е наставникът на „червените”.

„Надява се хората, които ще ръководят мача да си свършат работата. Трябва и ние да не им даваме и повод на съдиите да си измият ръцете с нас и да си гледат нормално работата. Трябва да не се поддаваме на провокации, защото знам, че ще има такива от страна на противника. Трябва да сме концентрирани на терена и да покажем най-доброто”, каза още Белчев.

Десподов и Каранга: Нямаме търпение за мача с Лудогорец

„Мисля, че и двата отбора се познаваме отлично. Малките детайли ще решат изхода от срещата”, заяви той.

"Стадионът ще бъде пълен само с наши привърженици, които изцяло ще ни подкрепят. Страшно е за противника и много добре за нас, когато феновете ни са зад нас. Надявам се утре да бъдем на нивото на публиката и след мача да празнуваме заедно", завърши Стамен Белчев.