Финансовият директор на Левски Константин Баждеков сподели, че промените в ръководството на клуба ще бъдат обявени на специална пресконференция. Все още не е ясно кога ще бъде брифингът.

От днес клубът има нов собственик и Надзорен съвет.

„Левски вече има нови собственици. Има нов Надзорен съвет. Ще има, когато се прецени, специална пресконференция, на която ще се изяснят подробностите. За момента съм все още изпълнителен директор и представлявам дружеството, докато се сформира новото ръководство. Така че не мога да коментирам неща, които не са решавани и разглеждани“, сподели Баждеков.

„Промените ще ги съобщят хората, които са придобили собствеността на клуба. Тепърва ще се събира ръководството – новият Надзорен съвет и постепенно ще се съобщят промените.“

„Собствеността е прехвърлена при финансови детайли, които са уточнени между собствениците и само те могат да коментират финансовите параметри. Това не е обсъждано на Общото събрание. Не, Левски няма задължения от 20 милиона лева. Абсолютно съм убеден, че промените са за добро“, завърши Константин Баждеков.