Финансовият директор на Левски Константин Баждеков намекна за евентуалното излизане на клуба от А група в следствие на приемането в елита на новото дружество на ЦСКА.

"Опитваме се да пазим коректността, спортсменството и честността, нещшо което в нашето общество трудно може да го изпълняваш, защото трябва да се съобразяваш и с други првила за съжаление."

Относно връщането на ЦСКА в А група, Баждеков коментира: "Този въпрос трябва да се зададе към други хора, които са взели това решение. Ние в нашата позиция, която изразихме, твърдо изявихме, че не сме съгласни с това, което се случва. Не мога да коментирам. Теи въпроси към хората, които са взели тези решения. Ние държим да се санкционират тези решения, които се появиха от ИЗпълкома на БФС."

"Ако това се приеме от Изпъкома, тогава е друго като позиция. Трудно ми е сега да взема отношение, при положение, че днес имаме Управителен съвет. Никой не се съобразява с нас и може би само крайни действия биха накарали някои хора да се замислят какво правят в момента."

"В момента не искам да споменавам, но така както се поставиха крайни и безапелационни условия, считайте, че ние изпадаме в много неравностойна ситуация в положението, което се намира Левски и другите клубове, които са коректни, изпълняват си всички ангажименти, което се видя , че може да не се случва това."

"Ще видим какво в крайна сметка ще се реши и тогава Левски ще иска към него да се подходи по същия начин. Не е справедливо, не е честно и не е спортсменско."

"Правим ремонтни работи в Сектор В, за козирката се надяваме да изпълним този ангажимент, който поехме, до края на годината", допълни Баждеков.

Баждеков присъства на почитането на 45-ата годишнина от гибелта на Георги Аспарухов и Никола Котков, а по този повод сподели: "Емоции, които ни карат да си спомним за тези велики мъже, тези българи и спортисти. За Гунди като символ на левскарстката общост, човек който е символ на доброта, честност, един велик футболист. Шом тлкова хора тук се събират, значи не са забравили какво са направили Гунди и Котков."