Защитникът на ЦСКА Александър Дюлгеров сподели впечатленията си от подготовката на тима в Испания до момента.

Според него всичко върви по план, а добрите условия за работа дават възможност на футболистите на треньора Стамен Белчев да се подготвят максимално добре за началото на първенството.

„Всичко е наред, условията са прекрасни. Важното е да сме здрави и да се подготвим добре. Тренираме здраво и се готвим. Мисля, че до момента вървят нещата доста добре”, коментира Александър Дюлгеров за официалния сайт на клуба cska.bg.

„Контузията не е нещо сериозно. За щастие няма проблем. Мачът с Рубин беше труден, но мисля, че не играхме лошо. Само може да се учим от грешките си и да трупаме опит. Ляв бек съм играл и друг път, но където ме пуснат, се раздавам на 100%”, каза още Дюлгеров.

Александър Дюлгеров е роден на 19 април 1990 година в Благоевград. Започва кариерата си в Пирин, а през сезон 2011-2012 за кратко е състезател на ЦСКА.

В последствие Александър Дюлгеров защитава цветовете на Монтана, Локомотив София, Славия, Конкордия (Румъния) и Пирин. През лятото на 2016 година отново е привлечен в ЦСКА. През есента записа 12 мача и отбеляза 1 попадение с „червения” екип. 

„Искам да станем шампиони и ако може да направим нещо в Европа. Ние сме ЦСКА и винаги ще се борим за шампионската титла”, заяви Александър Дюлгеров.