Футболистът на Нефтохимик Николай Дюлегров изрази надеждите си „шейховете“ да вземат нещо от гостуването си на Левски в последния мач за календарната 2016-а година. Дюлгеров отбеляза втория гол за успеха с 4:0 над Ботев в мача от 18-ия кръг на Първа лига. Юношата на „сините“ бе избран за Играч на мача от читателите на Gong.bg.

„Благодаря за наградата, на целия отбор за раздаването ни, за мотивацията. Надявам се от тук насетне във всеки мач да показваме тази игра и да имаме този късмет, който имахме днес“, започна Дюлгеров.

„Тъй като указанието бе да правим висока преса и може би имаше една ситуация, при която емоцията ме подведе. Но това бе един път в мача. После не се повтори. Приемам забележката за положително“, каза Дюлгеров за една отправена забележка от треньора му Христо Янев.

„Днес общо взето си бяхме говорили в съблекалнята, че дори да не присъства футболът навсякъде, трябва да има битка по терена. Това е футбол. Получих един удар, но това са нормални ситуации“.

„За мен е много важно, че не получихме гол. Може би липса на опит и сработване – беше ме много яд, че получаваме голове от статични положения. Много е важно да не се допускат такива. Такива ситуации могат да решат мача“.

„Дай Боже да вземем нещо от мача на Герена срещу Левски. Сега трябва да починем и да не нарадваме на тази победа. Имаше много труд и емоции. От утре започваме да мислим за мача на Герена. Ако имаме шанса и късмета, може да вземем нещо от него“.

„Има разлика с Италия. Там нивото е доста високо от гледна точка на организация. Има много добри играчи. Так се получи, че се върнах, но не съжалявам сега ще гледам да се представям по-силно с Нефтохимик“.

„Носил съм екипа на Левски. 10 години съм бил на Герена. Юноша съм на клуба. Това е мач като мач. За мен е удоволствие да играя срещу големите. Така мога да си сверя часовника. Това е мачът, който чакам с голям интерес. Тук ни победиха с две дузпи, нали, няма да ги коментираме. Надявам се да имаме шанса и късмета и да вземем нещо от този мач“, завърши Дюлегров.