Легендарният футболист и треньор на ЦСКА и България Димитър Пенев стана част от уникален проект. Стратега се превърна в художник за един ден, а негово ателие беше музеят на стадион "Българска армия".

Автор на проекта е художникът Александър Василев - Василевса. Той е голям спортен фен и преди 4 години решава да покани част от любимите си състезатели да му съдействат при изработката на нестандартни картини. Спортистите подписват белите платна, след което с ръце започват да рисуват върху тях, а впоследствие Василевса довършва картините.

Димитър Пенев разписа лимитирана серия от 40 платна, след което рисува върху тях с ръце. След като бъдат довършени от Александър Василев, част от картините ще бъдат дарени за благотворителност.

До момента в проекта са се включили някои от големите легенди на ЦСКА и българския спорт като Кубрат Пулев, Йордан Йовчев, Валентин Йорданов и Мария Гроздева. Освен тях в мащабния проект са взели участие още редица родни шампиони, както и италианските футболни величия Франко Барези и Салваторе Скилачи.