Треньорът на Черно море Георги Иванов определи група от 18 футболисти за предстоящото домакинство на ЦСКА. В нея попадна последното ново попълнение в тима на "моряците" Амаду Сукуна. В състава след изтърпяно наказание се завръща Илиас Хасани. Аут за мача са Илия Миланов и Емил Янчев.

Георги Иванов: Във Варна няма да се браним срещу ЦСКА

Днес преди обед варненци имат видеоразбор, след който отборът се качва на лагер в хотел "Атлас" в к.к. "Златни пясъци". Последната тренировка на тима преди срещата с "червените" е днес от 17,30 часа на стадион "Тича".

Черно море приема ЦСКА в събота, 16 септември от 20 часа във Варна. Цената на билетите е шест лева и могат да се закупят в канцелариите на стадион "Тича" от 10 до 17 часа. Една от касите в деня на мача ще работи от 10 часа, а останалите ще започнат продажба в 17 часа. Входовете за стадиона пък ще отворят в 18 часа.  

Двубоят можете да проследите на живо по DIEMA SPORT, GONG PLAY, на честотите на Дарик радио, както и минута по минута на GONG.BG.

Черно море възстановява с джитбол за ЦСКА

Групата на Черно море за ЦСКА: Емил Михайлов, Евгений Боровик, Ондрей Сукуп, Ертан Томбак, Илиас Хасани, Александър Александров, Мартин Костадинов, Атанас Зехиров, Стефан Станчев, Георги Илиев, Георги Божилов, Орлин Старокин, Александър Цветков, Мариян Огнянов, Николай Минков, Цветелин Чунчуков, Марек Кузма, Сукуна.