Старши треньорът на Левски Люпко Петрович определи трениращите с тима Виктор Генев и Галин Иванов за добри футболисти. Думите на сърбина дойдоха след днешната контролна среща срещу втородивизионния Локомотив София. „Двамата са добри играчи. Но Галин Иванов не е в добро физическо състояние. Ще тренира с нас и ще преценяваме. Нашата политика е да привличаме български футболисти“, каза Петрович.

Галин Иванов с екипа на Левски

източник: LAP.bg, Илиян Телкеджиев

„Доволен съм, че взехме Илиян Мицански. Той е опитен голмайстор, но не е играл доста време и ще трябва да поработи“, допълни още опитният сръбски специалист.

„Сините“ се наложиха с 2:1 над столичните железничари, ала Петрович не отдава голямо значение на резултата.„Този мач срещу Локомотив София беше важен не толкова за юношите ни, а колкото за играчи като Роман Прохазка, който не е играл 1 месец, Виктор Генев, Галин Иванов и другите, които играят по-рядко.“

„Шефовете определят целите. Спас Русев със сигурност разбира от футбол и знае, че Лудогорец е доста силен отбор. Ние ще се опитаме да бъдем оптимисти и ако можем, да станем шампиони, макар и с не толкова силен отбор.“

„Не мога да определям политиката на клуба и кое по-важно: привличането на футболисти или други инвестиции“, завърши Петрович.