Един от любимците на феновете на ЦСКА от близкото минало Джаксън Менди може да се завърне на "Армията". Клубът проявява интерес към него, съобщава вестник "24 часа". В една от фенските групи, посветени на сенегалеца, поддържана от привърженици на "червените", вече дори се появи информацията, че той може да се завърне в клуба. 

"Червените" търсят още едно попълнение в ариергарда си и приключват с лятната селекция. И макар да търсят фигура за десния фланг на отбраната, Менди би паснал добре, защото може да играе и на тази позиция, макар коронната му да е в сърцето на отбраната. 

Джаксън Менди вече е на 32 години, като в момента играе за втородивизионния швейцарски Шафхаузен. У нас той беше доведен през 2013 г. от Стойчо Младенов и изкара един сезон на "Армията", след което премина в Литекс. 

И в Ловеч той престоя един сезон, след което реши да продължи кариерата си в Омония Никозия. Престоят му в Кипър също беше кратък и след няколко месеца отиде в гръцкия Левадиакос, където игра две години и половина, преди през 2018 г. да отиде във втора швейцарска дивизия с Шафхаузен.