Александър Томов призна, че бившият играч на ЦСКА Джаксън Менди най-вероятно ще се завърне в клуба. Бранителят разтрогна договора си с Литекс и се очаква да премине отново в ЦСКА.

Томов обясни, че не е запознат със случая, но разкри, че днес се очаква той да се появи в клуба.

„Не мога да го коментирам този въпрос. Знам, че е разтрогнал с Литекс и че е на път за ЦСКА. Нямам никаква представа какво се е случило. Мога само да повторя – който е напуснал ЦСКА, или се връща, или отива в небитието. Не мога да кажа нищо до края на деня“, заяви Томов.

„Не знам дори дали той има молба за връщане в ЦСКА. Случаят е неприятен. Знам, че той ще се появи тук в днешния ден. Във всички случаи има тежък проблем на ниво ръководство, но има и треньорско ръководство, на което подчиняваме нуждите. Аз не се бъркам в конкретна селекционна политика.“

„Според мен не дължи, защото имаме заведено дело срещу него. Мисля, че е завел нещо, но това по-скоро ми се вижда като компенсаторно дело. Той не е бил сам, зад него са били хората, които са източвали клуба и които спекулират около клуба. Имаме открити врагове, това са хора, които съдим. Това са лица около Градев, които виждате какво са правили. Те са взимали пари от ЦСКА по абсолютно незаконен начин. Няма да приемем, че всичко е нормално“, допълни Томов.