Бившият играч на ЦСКА Килиан Шеридан определено не си спомня с добро престоя си у нас. И това си личи от изказванията му до момента, откакто е напуснал българската футболна действителност. 

Ирландецът даде интервю и пред изданието в родината си "The 42", в което се върна към периода си у нас с екипа на "червените". И спомените му не са особено добри. 

"Когато отидох в тази държава и в този отбор, бях само на 21 години. ЦСКА точно беше тръгнал по пътя към свличането си надолу. Имаха много финансови проблеми и категорично нещата не стояха добре. Постоянно се усещаше как този отбор се свлича."

"Беше трудно да се свикне и аз наистина не свикнах с това. Това беше един от най-големите културни шокове за мен, а после уволниха и треньора, който разчиташе на мен. Когато дойде новият, никога не се появих в игра."

"Преди, поне докато играех редовно, някак понасях живота там. Но после, когато не се появявах на терена, намразих всичко в България", разказва Шеридан пред изданието и продължава с размислите си за живота у нас. 

"Преди да отида в България си казах: "Отивам там само за три години и най-лошото, което може да ми се случи е да се върна у дома след това и ще съм само на 24. А хубавото щеше да е, че ще имам опит от футбола навън."

"Единственото хубаво от престоя ми там е, че придобих сериозен опит и следващият път, като отидох в Кипър, когато се случи нещо такова, директно си събрах багажа и им казах довиждане. Без да се замислям", заяви още Шеридан.