Селекционерът на Унгария Марко Роси смята, че мачът срещу България няма да бъде никак лесен за неговия тим. Двата тима се изправят един срещу друг на “Пушкаш Арена” утре вечер. Специалистът заяви, че е разучил в детайли играта на националния ни отбор и е забелязал, че Малден Кръстаич е сменил тактиката си за мача с Черна гора в сравнение с предните срещи и това е довело до загубата.

start-photo.bg
100 снимки

“Трудно е да предвидим в какво състояние ще е съперникът в понеделник. Нормално е българите да не са доволни, че загубиха първия си мач у дома и ще искат да наваксат точки в Будапеща. Младен Кръстаич бе избрал да смени тактиката на състава си срещу Черна гора и това доведе до загуба. Не знаем какво ще реши този път, но ние със сигурност ще сме готови”, каза Роси по време на пресконференцията преди мача.

“България ще е труден съперник, на първо място, защото футболистите са много атлетични и могат да играят мачовете си здраво. Офанзивната линия има бързи и експлозивни състезатели, които могат да сменят ритъма на игра, както и стабилна халфова и защитна линия. Не мисля, че можем да подценяваме, който и да е съперник”, добави селекционерът.