Капитанът на България – Кирил Десподов, призна, че България е тръгнал лошо европейските квалификации, но в никакъв случай не смята, че „лъвовете“ са изиграли слаб мач срещу Черна гора при загубата с 0:1.

„Не можахме да намерим дълбочина, те се затваряха добре. Ние не успяхме да отбележим ситуациите си, а те успяха. Като цяло, мисля, че заслужавахме ние да излезем победители, а не те, но така се получиха нещата“, започна капитанът.

start-photo.bg
74 снимки

„Абсолютно лошо начало е, но има още мачове. Не може да се предаваме първия мач. Трябва да си оправим ситуацията в понеделник. Не мога да кажа, че с една загуба, нещо става. Не играхме и лошо, но имаше непринудени грешки отзад. Не успяхме да пробием вътрешните им халфове и да играем повече напред. Те ни затваряха добре. Накрая имахме две ситуации да вкараме и ние, така че не мисля, че сме изиграли трагичен мач“, продължи Десподов.

„Каквото има да кажа, ще го кажа в съблекалнята. Продължаваме с младите момчета. Всеки прави грешки, и аз правя грешки. Трябва да се подкрепяме и по-позитивно. Днес сме загубили, понеделник може да победим. Трябва по-позитивно“, завърши той.