Новото попълнение на Лудогорец Кирил Десподов сподели разочарованието си след поражението с 1:3 на България срещу Унгария в бараж за Евро 2020. 

Десподов вярва, че сме били далеч по-добрия отбор, но и късметът не беше на наша страна в решителната среща. 

Антон Узунов
70 снимки

„Няма как да е добро настроението след такъв мач. Чакахме го дълго време този мач и да получим два такива гола е разочароващо“, започна крилото на Лудогорец.

„Мисля, че не бяха по-добри от нас. Последните 30 минути ги натиснахме и вкарахме и гол, но след като отбелязаха 3-то попадение капитулираха“.

„Аз не бях пренавит, влезнах мотивиран. Мисля, че и другите мочмета не бяха. Знаехме, че това е най-големият мач от много години насам, но не бяхме пренавити. Играхме много по-добре от тях“.

„Ние сме професионалисти и след 3 дена имаме мач, така че трябва да забравим този, колкото и да е трудно. Отборът има класа и играе много по-добре от преди това. Късметът днес беше на тяхна страна“.

„Не бях изненадан, че не започнах като титуляр, тъй като не съм играл от два месеца. Треньорът знаеше, че е по-добре да вляза през второто полувреме. На финала направихме доста контраатаки“.

„Нормално е да има реплики по мой адрес. Добре съм психически, аз съм професионалист в крайна сметка. Желая да говоря единствено за националния отбор, след това ще изляза с пресконференция, за да говоря за трансфера в Лудогорец“, завърши Десподов.