Националният отбор по футбол на България се изправя срещу Унгария в двубой от евроквалификациите за Евро 2024. Срещата е с начален час 19:00 и може да я проследите НА ЖИВО на Gong.bg, където ще ви направим съпричастни към всичко най-интересно около двубоя.

България е в слаба форма, като няма победа вече точно една година - от победата над Кипър с 2:0 в приятелска среща. Тимът няма шансове да се класира в следващата фаза и ще се надява на добро представяне. Новият треньор Илиан Илиев ще дебютира като треньор на България и ще опита за краткото време, в което е на този пост, да направи промени, с които да донесе нужния резултат и хубава игра.

Тимът на Унгария е първи в групата, като при победа ще гарантира участието си на Евро 2024, както и първото място в група G. "Маджарите" са в изключителна форма и са допуснали едва 4 гола в шесте си мача дотук, което ги прави с най-добрата защита в групата. Голямата звезда на тима Доминик Собослай ще е под светлините на прожекторите, като именно той отбеляза страхотен гол срещу България в Будапеща.