Защитникът на България – Валентин Антов, беше разочарован след загубата от Черна гора с 0:1 на старта на квалификациите за Евро 2024. Бранителят на Монца сподели, че тимът трябва да покаже по-голямо самочувствие, за да се бори.

start-photo.bg
74 снимки

„Много сме разочаровани всички. Не можахме да започнем по-позитивно. Ще направим разбора, ще видим къде сме сбъркали. Опита на Черна гора, тактически застанаха по-умно, бяха подготвени и ни пресираха. Може би не ни достигна класа да проведем правилно положенията или търпение да пробием, да задържим топката, хвана ни на контраатака. Направихме доста грешки в началото на атаките си, а те ни създаваха контраатаки. Липсваше ни и късмет, изчистиха от голлинията, но това е първия мач. Днес ще сме разочаровани, утре пак ще работим и има доста мачове да вдигнем задължително нивото. Трябва да играем с по-голямо самочувствие и да покажем, че можем да се борим“.

„Ние вече играхме доста в тази схема. Не мисля, че тя проблемът. Тренираме, знаехме какво трябва да направим. Истината е, че те трябва да покажем по-добри качества и класа навсякъде по терена“, заяви Антов.