След загубата на Хебър от Арда с 1:2, треньорът Веселин Великов сподели своите впечатления и критики относно представянето на отбора. Великов не скри разочарованието си от поредното слабо начало на мача.

„Трети пореден мач проспиваме първото полувреме. Отборът на Арда беше пълен господар през първата част. След почивката излязохме на терена с желание да играем футбол, отбелязахме гол и се върнахме в мача, но имахме ситуации, които не изиграхме добре. Можехме да стигнем поне до точка,“ каза Великов.

Треньорът подчерта, че екипът му обсъжда в съблекалнята нуждата от по-агресивно и атакуващо начало в следващите мачове. „Говорим си, че трябва да излизаме по-атакуващо. Първото полувреме е твърде малко, за да наваксаме,“ добави той.

Великов отбеляза и важността на Набил Макни за отбора, както в атака, така и в халфовата линия. „Макни има голямо влияние в нашия отбор, не само в атака. Голямо браво на Набил Макни и целия отбор,“ каза той.

По отношение на бъдещите мачове, Великов изрази надежда, че отборът ще успее да избегне слаб старт. „Надявам се, че няма да проспиваме първото полувреме срещу ЦСКА и Славия,“ посочи треньорът.

Той също така сподели плановете за подобряване на терена и състава на отбора. „До 30 дни трябва да направим терена си и да играем като домакини, а не като гости. Ще направим всичко възможно да вземем нов футболист до края на полусезона,“ завърши Великов.