Бившият футболист на Лудогорец и ЦСКА Иван Стоянов, който премина в Монтана през зимата, коментира дали ще има някакви сантименти спрямо тима ЦСКА във финала за Купата на България. Както е известно, тимът на Емил Велев се класира за решителния двубой, след като елиминира Литекс на полуфинала.

Стоянов откровено сподели в предаването „Преди кръга“ по Diema Sport, че „червените“ са му на сърце, но бе категоричен, че ще брани цветовете на Монтана.

„Така се стекоха обстоятелствата с мен, че след операциите и контузиите се разделих с ЦСКА, и така дойдох тук. Разбрах се с ръководството“, започна Иван Стоянов.

„Винаги като се бориш за титла е по-приятно, от това да се бориш за оцеляване. Надяваме се във всеки изминал мач да си спечелим точките, но виждаме, че нещата стават по-трудни“, каза още Стоянов.

„Малшанс ни попречи да вземе точка срещу Лудогорец в предишния мач. Трябва сега да играем футбол. Знаем кои са Лудогорец, но не бива да се крием“, коментира още нападателят за предстоящия шампионатен двубой.

„Това са изискванията на треньорите, но най-добре се чувствам като нападател. Всеки иска да бележи, не винаги се получава. Като влезеш в такава дупка е неприятно, но когато излезеш след това по-лесно се получава“.

„Нормално е като си по-опитен да помагаш на по-младите. В днешно време обаче по-младите не искат да слушат така по-възрастните“.

„За първи път се класира отборът на финал. Настроение сме емоционално за мача с Лудогорец. Дано не подценим нещата. 50 на 50 са шансовете за финала. Единственото предимство на ЦСКА са феновете. ЦСКА са ми на сърцето, но сега излизам и ще защитавам цветовете на Монтана“, обясни за финала за Купата на България Стоянов.