Полузащитникът на Славия Христо Златински заяви, че е доволен от представянето на младите играчи при победата с 5:1 над Ботев Враца в 1/16-финалите за Купата на България, която прати разградчани в следващата фаза.

Халфът не скри, че вече гледа към следващите мачове на тима – срещу Левски и Реал Мадрид, като се закани, че в тях шампионите на страната ще търсят победата.

„Отборът на Ботев Враца се опита да играе. Играха открито момчетата. Бяха дошли да играят футбол, трябва да ги поздравим за това нещо. Радвам се, че вкарахме 5 гола. Мисля, че играхме добре. Можехме да вкараме и още”, заяви Златински пред камерата на Нова телевизия.

„За мен не било никога трудно (да остава резерва – б.р.), аз винаги съм се борил. Такава е ситуацията в момента. Винаги давам всичко от себе си по време на тренировките и мачовете. Надявам се занапред да получавам повече шанс. Винаги съм щастлив, когато съм на терена.”

„Лудогорец разполага с много добри млади футболисти. Когато получат шанс, винаги се доказват. Мисля, че и за в бъдеще ще го показват.”

„Излизаме всеки мач за победа, независимо срещу кого играем – Левски, Славия или Реал Мадрид. Всеки път се опитваме да показваме едно високо ниво. Ние винаги играем бърз, атакуващ футбол. Не се притесняваме да показваме това. Винаги се стараем да показваме нашата игра, пък каквото сабя покаже”, завърши Златински.