Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с официално съобщение, с което благодари на футболисти, треньори и ръководители на "черно-белия" клуб за представянето им в турнира за Купата на България. От "Лаута" публикуваха мнение на един от емблематичните привърженици - Владимир Владимиров - Дарбито, който е един от авторите на клубния алманах "Оттук започва любовта". Повод за реакцията е снощният двубой на Локомотив срещу Лудогорец, загубен с 1:2 след продължения.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение на "Фенклуб Локомотив Пловдив":

"Тази вечер затворихме, по изключително достоен начин, една от най-славните страници в нашия "черно-бял" летопис! Трябва да сме страшно горди с нашите момчета и да не забравяме, че когато затваряме лист се открива НОВ, затова - ГОРЕ ГЛАВАТА МОМЧЕТА, ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ГЕРОИ и днешната загуба с нищо не може да промени това! 

Благодарим ви за тези две НЕЗАБРАВИМИ години в турнира за Купата на страната и ние знаем, че пред вас и пред нас предстои още много, много път, който да извървим заедно! 

Нека благодарим и на момчетата от волейлокото, които и тази вечер, въпреки финансовите затруднения продължават с изключителния си подвиг през годината и са само на крачка да влезнат в битка с най-добрите за първенството на България!!!

Обичам Локо Пловдив и вечния си град!!!", гласи обръщението на фенклуба.