Президентът на Славия Венци Стефанов заяви след победата над Пирин Разлог с 4:0 за Купата на България, че въпреки убедителния резултат, е по-добре да има реванши. Според Стефанов, няма никакъв смисъл да сравняваме провеждането на турнира в Англия с това в родната футболна действителност.

„Това искам от години. Радвам се, че младите показаха желание и хъс. Казах им и на по-опитните – внимавайте, дишат ви във врата. Спокойно мога да ги сложа на пейката. Виждам, че момчетата израстват, вървят напред. Това е желанието на повечето слависти, искат да гледат наши момчета, да се представят достойно,“ коментира Стефанов за победата с 4:0 над Пирин Разлог за Купата на България, обезсмислила реванша.

„Футболът е за това – най-добрите да са на финала. Плюс това телевизията иска да предава по-стойностни мачове. След този кръг почти всички мачове ще се предават по телевизията. Аз мисля, че това е правилният формат,“ добави той. На сравнението с Англия и Купата там, Стефанов попита: „Знаете ли, къде е Лом, къде е Лондон?!“

Стефанов добави, че остава на мнение, че в А група трябва да има не повече от 10-12 отбора.