Доста приемливи цени обяви ръководството на Лудогорец за мачовете на тима в груповата фаза на Лига Европа. Феновете ще могат да гледат любимците си на цени между 10 и 25 лв., само малък брой ВИП-ове ще платят по 100 лв. за пропуск. 

Продажбата на билети за домакинските мачове от третото участие на тима в груповата фаза на Лига Европа стартира на 11 септември 2018 г.. Талоните ще бъдат пуснати на клубната база в Разград.

На 20 септември шампионите приемат германския Байер Леверкузен, на 8 ноември кипърския АЕК Ларнака и на 13 декември швейцарския Цюрих. Цените на входните талони за изброените мачове са следните: 

Централна трибуна – 25 лв.
Сектор "В" /блокове 3 и 4/ -  25,00 лв.
Сектор "В" /блокове 1,2,5,6/  - 15,00 лв.
Сектор "А" – 15 лв.
Сектор "А1" – 15 лв.
Трибуна "Моци" - 10,00 лв.
Малък ВИП - 100 лв.

Също така ръководството на Лудогорец въвежда специален режим на продажба на билетите за мачовете в Лига Европа, който ще бъде спазван стриктно. На 11 и 12 септември ще се продават билети само за притежателите на абонаментни карти, които могат с приоритет да си закупят входни талони и за трите мача, за да си гарантират желаните места на "Лудогорец Арена".

От 13 септември ще бъде в сила свободна продажба на билети за всички привърженици. От тази дата се приемат и заявки за билети от България и чужбина на мейл tickets@ludogorets.com.