Сделката с Джоузеф Диксън за акциите на Левски е по-вероятно да пропадне, отколкото да се осъществи. Поне такава изглежда ситуацията на "Герена" към днешна дата. Наско Сираков все повече снема доверието си към бизнесмена и явно не иска да рискува да даде Левски в неговите ръце.

Англичанинът даде банкова гаранция от американска финансова институция за сумата от 150 милиона долара, която мажоритарният собственик на „сините“ изпрати за проверка. Очакваше се вече да има повече яснота около прехвърлянето на собствеността, но сделката остава обвита в мъгла и е пред провал.

През тази седмица Сираков сподели, че чаканата сума ще бъде от огромно значение за клуба, за да може да се покрият належащите разходи за заплати към футболистите, треньорския щаб, работещите В ДЮШ и администрацията, а също така да се стартира нормално подготовка и да се направи селекция.

Сираков е разочарован от забавянето на англичанина, който замина за САЩ. Затова той обяви, че при възможен неуспех съществува и "План Б", който се изразява в намиране на други спонсори и затягане на коланите. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.