Новият старши треньор на ЦСКА говори пред клубния сайт след първата тренировка, която проведе отбора през лятната подготовка. Илич каза, че се радва да работи в най-големия клуб в България и намира много сходства с родния му такъв - Партизан Белград.

"Първите ми впечатления са изключително позитивни. ЦСКА е голям отбор и разполага с фантастична база на Панчарева. Футболистите направиха отлична тренировка днес и се надявам всичко да е както трябва. Знам, че ЦСКА е най-добрият клуб в България. Играл съм в Партизан, който е най-добрият отбор в Сърбия, подобно на ЦСКА в България. Знам, че очакванията тук са много големи. И всички ние очакваме, че ще съумеем да ги оправдаем. За начало мога да обещая, че ще бъдем посветени на всичко, което правим с желание за съвместна работа с футболистите“, каза Илич.

„Всичко, за да постигнем успехи с ЦСКА. Аз бях офанзивен играч и моята философия е такава. За да се бориш за трофей, трябва да играеш оафнзивно и аз няма да се откажа от това. Много е рано да говорим за стила ми като треньор, но определено искам да играем офанзивен футбол“, допълни предводителят на „червените“.