Черно море посреща Ботев на стадион "Тича" в пореден сблъсък от 22-я кръг на родната efbet Лига. Двубоят е с начален час 15:00 и може да го гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ни направи съпричастни към всички най-интересно около сблъсъка, проследявайки го минута по минута.

Черно море започна чудесно втория полусезон, като в първите си три мача е все още непобеден, записвайки седем от девет възможни точки. Основни играчи като Даниел Димов, Николай Златев и Цветомир Панов са с травми и са аут за сблъсъка. Черно море привлече крилото Едгар Пачека от Португалия, като ще се надява да подсили атакуващата си мощ. Отборът от Варна има само две загуби през този сезон пред собствена публика - от Лудогорец и от ЦСКА.

Ботев е раздиран от проблеми извън терена, след като голямата звезда и легенда на "канарчетата" Тодор Неделев изненадващо премина в Лудогорец в последния ден на трансферния прозорец. Значителна част от феновете започват и да губят увереност в Антон Зингаревич. Амаду Думбуя може и да бъде заместникът на Неделев в състава на "канарчетата". Добрата новина за Ботев е завръщането на Джеймс Ето`о.

подкрепя българския спорт