Временният наставник на Спартак Варна - Иван Цветанов, който отново спешно трябваше да застане начело на „соколите“, остана доволен от победата с 1:0 в гостуването на Септември София. Треньорът на втория тим на варненци заяви категорично, че е само временен вариант, защото не иска да нарушава правилата, непозволяващи на наставник без съответния лиценз, да води отбор в елита. Цветанов изрази и надежда, че за Спартак предстоят по-хубави дни.

„Вижте, първо е много важно за момчетата, отбора и клуба за ситуацията в момента. Беше важно да се представим добре, а хубавото е, че се поздравихме с успех. Съгласих се да водя заради момчетата, знам какви са. Жалко е това, което се случва с клуба в този момент“, започна Цветанов.

start-photo.bg
100 снимки

„Не, аз лично ще разбирам тепърва. Само последната тренировка бях с отбора, преди това с втория. Не знам какво ще става, надявам се да има хубави дни за този клуб и този отбор“.

„По принцип не е тайна, че аз обичам в защита да се спазват принципите – момчетата бяха добре подредени. Запазихме суха мрежа отново. Искам да благодаря на целия екип“.

На въпрос дали има как да остане начело на представителния тим, Цветанов бе до болка ясен:

„Казах още предния път – това няма как да стане. Има правила в тази държава. Аз не съм човек, който ще си наруши принципите“.

подкрепя българския спорт