Музеят на ЦСКА отново ще отвори врати за посетители, съобщиха от клуба днес. Това ще се случи в утрешния ден от 11:00 часа, когато новият уредник Христо Христов ще бъде на разположение на всички фенове, които решат да видят колекцията от най-ценните отличия на отбора.

"Армейци,

Mузеят на спортната слава на ЦСКА отново ще отвори врати. Утре (18 март), точно в 11:00 часа новият уредник на музея Христо Христов - Ицо Графа (Чичо Граф) ще посрещне първите посетители, за да им разкаже за престижните успехи на най-успешния футболен клуб в България. 

Работното време ще е от понеделник до петък от 10:00 до 17:00 часа, както и 4 часа преди всеки домакински мач на стадион "Българска армия". 

Входът за всички желаещи да се докоснат до славното минало на ЦСКА е свободен. 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОЛЕКЦИОНЕРИТЕ:

Първите посетители ще имат възможността да си закупят единични бройки на рядък артефакт - LP (дългосвиреща голяма) винилова плоча "35 години ЦСКА Септемврийско знаме" (от 1983 година) с автентичния коментар на култовия съдия и радиокоментатор Митко Чуков. 

Плочата може да бъде закупена от администрацията на клуба, онлайн магазина или директно от музея на Армията на символична цена от 32 лева.

ОЧАКВАМЕ ВИ!", написаха "червените" на официалната си страница.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.