Футболистите на Царско село бяха шокирани с новината, че са свободни да си търсят нови отбори. На 15-ината играчи, които водеха зимна подготовка с тима, е било съобщено, че повече няма да се разчита и така те са принудени да си тръгнат. 

Както вече стана ясно, в Царско село рязко обърнаха курса и наскоро се разбра, че италианци слагат ръка върху клуба. Треньор ще бъде Андреа Сасарини, който води футболисти от Ботуша. Наставникът и част от играчите вече са в България, съобщава Блиц. 

Сасарини не смятал да разчита и на треньора Владислав Вутов, който беше назначен на мястото на Любослав Пенев тази зима. Младият специалист води Царско село в две контроли - победата с 6:0 срещу Струмска слава (Радомир) и нулевото равенство с Беласица (Петрич). 

Футболистите, на които Вутов разчиташе, сега са принудени да си тръгнат. Играчите се чувстват излъгани, тъй като само допреди две-три седмици са били увещавани да преминат в отбора, като тогава им е било казвано, че ще се разчита на тях и ще играят в еfbet Лига. 

Само трима от досегашния състав остават и при италианеца Сасарини - Пламен Крумов, Мартин Кавдански и Валентино Пулиезе.