Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, изрази мнението си след победата с 3:1 над Динамо Москва в проверка на турска земя. 

"Положителното беше, че имаше много добра организация - в защита и в атака. Контролирахме почти през цялото време. За съжаление, отбелязаха ни гол от едно неразбирателство, но трябва да се учим от грешките", заяви Младенов. 

"Трябва да има баланс между двете фази и да бъдем изключително успешни в това. Тогава отборът ще е силен. За Вас Турицов може да е странен изпълнител на дузпите, но в тренировките той доказа най-добра психическа устойчивост и като успеваемост е изключително добър. На този етап той е изпълнителят на дузпите." 

"Всичко запланувано го изпълняваме на 100%. Единственият проблем бе миналата контрола, опитахме се да компенсираме с две учебни игри, но това не е достатъчно. В следващите две контроли ще направим два състава по 90 минути и като се приберем в София, също ще изиграят по 90 минути. Напълно достатъчно игрово време, за да ги подготвим на нужното ниво." 

"Много е рано да говорим за него. Тепърва трябва да се възползва от малкото време за адаптация. Ние не им дадохме време за адаптация, същото работа ще бъде сега и при другите. Ние ще им помогнем в това отношение и ще имаме нужното търпение, защото имаме и други крила, които може да зиползваме. Когато видим, че напълно са адаптирани, тогава може да разчитаме на тях", заяви специалистът относно новите попълнения. 

"Стремим се да създадем конкуренция на всеки пост. Който е по-добър, той ще играе. Ще продължим да правим ротации. Към този момент няма кой да идва на проби, то няма и време да ги пробваме вече. Винаги има време за нови футболисти, но позициите си остават вътрешна информация. До този момент не знам нищо за Кайседо. Може би ако дадат 10 милиона, ще се разделим с Кайседо. Имаме си цел, която следваме и Кайседо е част от тази цел. Дай Боже да успеем да преборим Лудогорец тази година. Ако не тази година - догодина на всяка цена трябва да го направим", завърши Младенов.